Üdvözlünk mindek kedves látogatót a
Harmony Killers
(Kokó és a Dögevők, Bettus és a Gecik, Szilárd és a Zenészek, Bence és a Hármasintegrál)
zenekar honlapján.
Itt találsz sok érdekes és kevésbé érdekes információt rólunk.

2005. XII. 18. PUNKKARÁCSONY
2005. december 18-án, a Music Factory-ban kerül megrendezésre az idei Punkkarácsony, amelyen mi is fellépünk, olyan együttesekkel, mint a PICSA, Punk-Tum, Soffi, és a Hasizom. /kezdés: kb. 20:00-kor/
További részletek a szórólapon!

Mindenkit szeretettel várunk!Nyár '05 - 2005. VII. 28.
Úgy néz ki nyárra most véget ért a közszereplésünk :( Viszont Szarvason eszméletlen jóra sikerült a Buli az X-mail@LAN zenekarral, köszönjük nekik hogy meghívtak minket, nemsokára felkerül a fotóalbum. Külön örömhír hogy Szarvason eljátszottuk harmadik saját agyszüleményünket, aminke még ugyan címe nincs de minden más igen. Lehetőség szerint feltöltjük ide is. Nagyon jó volt a Csajok a Csúcson országjárás is, hála a Wake Up! és Paranova zenekaroknak.

ELMARAD !!! - 2005. VII. 08.
Sajnos, betegség miatt ELMARAD a mai szolnoki koncertünk!!! De Wake Up lesz!!! Viszont júl. 15-én mindenkit szeretettel várunk Dunaújvárosba, hisz folytatódik a "Csajok a Csúcson Tour 2005" !!!

Csajok a Csúcson Tour '05 - 2005. VI. 28.
Örömmel tudatjuk kedves rajongóinkkal hogy a zenekar országjáró koncertturnéba fog a Wake Up! és a Paranova együttesekkel. Az első koncert Törökszentmiklóson már meg is volt, hátravan még Budapest és Dunaújváros.
Amenyiben egy világváros vagy falu úgy érzi hogy merő rosszindulatból kimaradt a 3 város listájáról az feltétlenül jelentkezzen!
Íme a fent említett csajok: Reni(paranova), Bettus, Niki(wake up!), Anna(paranova)

Kapcsolódó hír hogy a Nem Mindegy és Csak Szabadon című szerzeményeink letölthetőek az oldalról és a diákszigetes honlapunkról is.

Egyebek - 2005. V. 2.
Ugyan a szombati koncert Szolnokon elmarad, azért a zenekar mégsem merül bele a tétlenség petyhüdt, punnyasztó ingoványába. Távol a külvilág nyomasztó zajától, egy eldugott, csendes kis probateremben születnek a legújabb, elsöprő erejű világslágerek. Ezek közül a "Csak szabadon" című remekmű koncert keretein belül történő premier prezentálásában joggal bízhat a Ludas Rock Klub publikuma május 20-án. További információ erről a világrengető éjszakáról a koncert menüpont alatt.

Szolnok? - 2005. IV. 26.
Kimozdul az együttes a főváros védő szorításából? Ha minden jól megy (miért menne), akkor Május 7-én a szolnoki Western söröző vendégei lehetünk a Club Tequilával együtt. Addigra valószinűleg kész lesz második saját ihletésű zeneművünk, ami leginkább a reggae-hez lesz kapcsolható. Ugyan Kokó nem írta be az előző koncertajánlóba, de pont aznap volt születésnapja, ezúton is B. Sz.-t kíván neki a management.

kOnCeRt !!! - 2005. IV. 19.
Hogy hol? ...a Kálvin téren, a Ludas Rock Klub-ban.
Hogy mikor? ...április 22-én, este 8-kor.
Hogy kivel? ...a Paranovával! (nagyon tuti banda!)
Ami adott: yo hangulat és SOK SÖR! ...és ez persze teljesen INGYEN!
(a sör kivételével:))

Mindenkit szeretettel várunk...

Elmarad! - 2005. III. 23.
Elméletileg 25-én játszottunk volna a Moog zenekarral Szadán, de ez nem jött össze. Viszont remek pótlásnak tűnik Április elsején egy koncert ugyanott. Viszont úgy néz ki ez is sztornó... Ez a koncert nem akarja hogy létrejöjjön, úgy néz ki.

Első Hír - 2005. III. 21.
A zenekar koncerteket szervez és bonyolít, olyan irtózatos sebességgel ahogy a lehetőségek engedik. Mi mennénk mindenhova, és megyünk is. Eközben a honlap is olyan ütemben fejlődik, hogy lassacskán kinőjük a világhálóul szolgáló internetet.